2021 Şort Etek Kombinleri

2020 yazından bu yana yeniden moda olan şort etekler oldukça sevildi ve kabul gördü. 2021 şort etek kombinleri de 2021 modasına göre şekilleniyor.

Yılın moda şort eteklerine baktığımızda daha dökümlü ve hafif kumaşların daha çok tercih edildiğini görüyoruz. 2021 şort etek kombinleri oldukça cıvıl cıvıl renklerle tamamlanıyor. Çoğunlukla geçtiğimiz sezon çiçekli şort etekleri gördük. Bu sezon da çiçek desen aynen devam ederken asimetrik desenler de çokça göreceğimiz desenler arasında.

Yılın modası şort eteklerde deri de fazlaca kullanılıyor. Özellikle de kış aylarında deri şort etekleri bol bol kullandık. Bu yansıma ilkbaharda da havaları serin devam etmesinden kaynaklı olarak devam ediyor.

Önümüzdeki sonbahar da şort etekleri daha çok oversize sweatshirtler ile kombinleyerek kullanacağız. Yaz aylarında ise basic t-shirtler ve kısa t-shirtler ile ve yine oversize t-shirtler ile kombinleyerek kullanacağız.

Dilerseniz şimdi 2021 şort etek kombinlerine bir göz atalım.

T-shirt Şort Etek Kombini

volanli sort etek kombini yaz
2021 şort etek kombinleri

Yılın moda şort eteklerini yukarıda da belirttiğim üzere spor kombinler yaparken özellikle salaş t-shirtler ile kombinleyebiliyoruz. Bez ayakkabılar veya snickerslar da aynı zamanda bu tip kombinler için son derece uygun tamamlayıcılardır.

Deri Şort Etek Kombini

deri sort etek kombini
deri şort etek kombini

Deri şort etek ile genellikle uzun çizmeler ve butiler mükemmel uyum sergiler. Bu yüzden deri şort etek ile kombin yapacaksanız ayakkabı olarak mutlaka bu iki ayakkabı türünden birini tercih etmelisiniz. Görselde gördüğünüz üzere uzun çizmeler mükemmel bir görüntü yakalamak için idealdir.

Sport Şort Etek Kombini

sort etek terlik kombini
spor şort etek kombini

2021 şort etek kombinleri en çok karşımıza çıkan kombin türü şüphesiz spor kombinler. Bu tip kombinleri rahat kesim t-shirtler ile, sandalet ve terlikler ile ve spor ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. Bu kombini yaparken rahatlık ön planda olmalı. Şort etek zaten yapı itibari ile oldukça rahat bir parçadır.

Desenli Şort Etek Kombini

sort etek siyah badi kombini
desenli şort etek kombini

Desenli şort etekler bu sezon son derece moda. Özellikle de çiçek desenlerini şort eteklerde çokça görüyoruz. Çiçek desen şort etekler genellikle en kolay siyah ve beyaz renk ile kombinlenebiliyor. Siz de şort eteğinizi bu şeklide rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Şort Etek Günlük Kombin

desenli sort etek kombini
şort etek ile volanlı tişört kombini

Şort etek günlük olarak da yaz aylarında çok tercih ettiğimiz parçalardan biri. Günlük kombin yaparken ihtiyacımız olan sadece uygun bir tişört ve uygun ayakkabılar. Görselde de gördüğünüz üzere yarasa kol tişörtler bu tip etekler ile oldukça uyumlu bir görüntü sağlıyor.

Şort Etek ile Şık Kombin

sort etek kombini
şort etek kombini

Şort etek ile şık bir kombin yapmak için topuklu terliklerinizi veya ayakkabılarınızı kullanabilirsiniz. Bu tip kombinlerde daha çok dar kesim şort etek ve badi veya atlet tercih edebilirsiniz. Kombininizde özellikle tercih edeceğiniz ve çok moda olan şeffaf terlikler kurtarıcı nitelikte olacaktır. Aynı zamanda şık topuklu açık ayakkabılar da tercih edebilirsiniz. Elinize alacağınız bir cluch çanta kombininizi tamamlayacaktır. Ancak hal hl ve bileklik de kullanarak kombininizi zenginleştirebilirsiniz.

Yazlık Şort Etek Kombini

sort etek ip askili badi kombini
2021 şort etek kombinleri

Şort etekleri o kadar çok sevdik ki hem yazın hem de kışın kullanabiliyoruz. Ancak şüphesiz ki en çok yaz aylarında tercih ediyoruz. Hem rahat hem de zarif bir duruşu olması nedeni ile sahil kenarlarının en çok tercih edilen kombin türü şüphesiz ki şort etek kombinleri. Şort etek kombini için aynı renk de kullanabilirsiniz. Burada da gördüğünüz üzere ip askılı sterç bir badi kombininiz için oldukça ideal olacak.

Kışlık Şort Etek Kombini

sort etek kazak kombini
şort etek ile kış kombini

2021 şort etek kombinleri 4 mevsim kullanılıyor. Kış aylarında uygun kumaştan terih edilen şort etekleri karpuz kollar ile kombinleyerek beyaz botlarınızı bu kombinde değerlendirebilirsiniz. Görselde de görüldüğü gibi oduncu gömleğiniz ile kombininizi zenginleştirebilirsiniz. Kışın ayrıca oversize sweatshit ile de kombinleyebilirsiniz.

Şort Etek ile Triko Atlet Kombini

sort etek yaz kombini
merserize tişört ile kombin, 2021 şort etek kombinleri

Şort eteğiniz uçuş uçuş bir kumaştan ise ki bu yıl uçuş uçuş kumaşlar daha çok moda. Şort eteğinizi örgü ürünler ile de rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Kombininizi yaparken uyumlu renkler ve desenler tercih etmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca görselde de gördüğünüz üzere 2021 şort etek kombinlerinde kemer de tercih ederek kombininizin havasını değiştirebilirsiniz.

Crop T-shirt Şort Etek Kombini

sort etek kisa tisort kombini
asimetrik kesim şort etek kombini

Crop tişörtler özellikle bel oyuntusundan pencereli olanlar 2021 yılının modası. Yazın çok göreceğimiz bu modeli sanıyorum ki en çok şort etekler ile kombinleyeceğiz. Özellikle de ince belli kadınların tercihi olan bu tür üst giyim ürünleri belinizi olduğundan da ince gösterecektir.

Ayrıca diğer kombin türleri için burayı ziyaret edebilirsiniz. Bizi buradan da takip edebilirsiniz.

İÇERİĞE TEPKİ VER!
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu