2021 Moda Saç Renkleri

Yılın moda saç renkleri pandemi gölgesinde kalmayan nadir renklerden oluyor. Bu yıl geçen yıldan kalma bir kaç renk popüleritesini sürdürürken aynı zamanda yeni akımlar da göze çarpıyor. Burada 2021 hangi saç rengi moda? 2021 saç rengi nedir? sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

Yeni saç trendlerine baktığımızda 2019’dan bu yana hayatımızda olan doğalı koruma bu yıl saç renklerinde bir miktar kırılmış gibi görünse de yine de iddialı renkler de moda renkler arasına girmeyi başarıyor.

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan 2021 moda saç renklerine örnekleriyle bir göz atalım.

Işıl Işıl Saçlar

isiltili saclar 1
saçta ışıltı moda saç renkleri

2021 moda saç renklerinde ışıltılar başı çekiyor. Yine doğallık modasının bir ürünü olan ışıltılı saçlar özellikle pandemi günlerinde sürekli bakım ve boya istemediği ve kullandıkça açılan rengi ile başta bir görüntüye de bürünmeyi avantajlı hale getirdiğinden çok tercih ediliyor.

Saçta ışıltı; saçınızın 2 tondan 5 tona kadar açılması ile elde edilen renk tonudur. Işıltıların doğal durması için doğru şekilde saçta yayılması gerekmektedir. Çok yoğun veya çok kalın atılan ışıltılar doğallıktan uzan bir görüntüye neden olacaktır.

Özellikle kahve ve sarı saç rengine sahip hanımların çok tercih ettiği bu saç modası doğru ellerden çıktığı taktirde doğal bir güzellik yakalamanızı sağlar.

Küllü Tonlar Ön Planta

kullu gri
küllü saç rengi

Mor şampuan gibi bir ürünün farkına varılması ile adeta bir gri ve küllü ton patlaması yaşandı diyebiliriz. Mor şampuanla rengini kolayca koruyabildiğiniz ve deformasyonları da kamufle ettiğiniz bu saç rengi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da moda saç renkleri arasında yerini alıyor.

Küllü tonları bu yıl neredeyse tüm renklerde görüyoruz. Moda saç renklerine baktığımızda uzmanlar bu küllü renk yönelimin pandemideki depresif halden de kaynaklandığını düşünüyor. Özellikle açık tenli kadınların tercihi bu yıl küllü sarılar ve küllü griler oluyor.

Küllü gri tonlarının renk bakımı diğer renklere göre ne yazık ki daha çok özen ister. Doğru aralıklarla cila atılması ve mor şampuan kullanılması gerekir. Ancak artık neredeyse her şeyi evde yapmayı öğrendiğimize göre bunlar da bizim için engel olmaktan çıkıyor.

Beyaz Ten Saç Rengi Modası

tarcin bakir tonlari
tarçın saç rengi

Tarçın tonları bu yıl çok tercih edilenler arasına girdi diyebiliriz. Özellikle de evde bakıma geçtiğimiz bu günlerde tarçın gibi tonlar eğer çok koyu veya çok açık saç renginiz yoksa dip boyası için acele etmemeniz gereken tonlardandır. Bu da kullanış açısından oldukça kolaylık sağlıyor.

Moda saç renklerinde beyaz tenli hanımlar için mükemmel bir alternatif tarçın tonlarıdır.

Son dönemde kızıl ırk akımı var malumunuz. Bu akımın da bir yansıması olan tarçın tonları açık ve koyu tonlarda farklı ten renklerine uygun halde bulunabiliyor.

Tarçın tonları da daha çok tam beyaz tenli hanımların rengi demek daha doğru olur. Buğday tenli veya esmer hanımlar bu rengi kullanırken olabildiğince koyu tonlarını tercih ederlerse daha dinç bir görüntü yakalarlar.

Buğday Tene Saç Rengi

bal kopugu sac
moda saç renkleri bal köpüğü

Bal köpüğü saç rengi de moda saç renkleri arasına girmeyi başarıyor. Oldukça yumuşak bir tonda olan bal köpüğünün de bir çok farklı tonu bulunuyor. Ancak bu sezon çoğunlukla tarçın karamel arasındaki bal köpüğü tonlarını göreceğiz.

Bal köpüğü cildi soluk gösteren bir renk olduğundan dikkatli kullanılmalıdır. Ne yazık ki fazla makyaj gerektiren saç renkleri arasında gösteriliyor. Her ne kadar doğal bir ton gibi dursa da aslında oldukça iddialı bir renktir. 2021 saç rengi nedir? Sorusunun cevabı mutlaka bal köpüğü diyebiliriz.

Saçınızı kendiniz boyamak istiyorsanız palette yoğun renk kataloğuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu renk hemen hemen tüm renk tonlarındaki hanımların kullanabileceği nadir renklerdendir.

Moda Saç Renkleri Pembe

kullu pembe sac
moda saç renkleri pembe

Evet yanlış görmediniz pembe. Bu sezonun öne çıkan marjinal rengi pembe oluyor. Kadınların en çok tercih ettiği farklı renk tonlarına baktığımızda küllü pembe ön planda.

Moda saç renkleri arasında gösterilen küllü pembe adeta pandemideki depresif ruh halimize meydan okuyor. Marjinal bir değişiklik istiyorsanız siz de teninize uygun bir pembe tonunu deneyebilirsiniz.

Pembe de oldukça riskli ve zor renklerdendir ancak doğru ellerde harikalar yaratır. Pembe saç kullanımı sürekli boya takviyesi istediğinden zordur. Bu yüzden de saç bakımınızı rutinleriniz arasına eklemedi iseniz hemen eklemenizi tavsiye ederim.

Boyalı ve yıpranmış saçlar için evde yapabileceğiniz bakım kürlerini burada bulabilirsiniz.

2021 Saç Renkleri Ombre

omre sac modeli
moda saç renkleri ombre saç

Ombre saç 2019 yılından bu yana hayatımızda ve etkisi azalsa da hala devam ediyor. Ombre saç devam ederken de giderek renkleniyor. Her ne kadar daha çok sarı tonlarını görsek de ve hatta toplumda uçları sarıya boyatmak zannedilse de aslında ombre yalnızca sarı renge boyamak anlamına gelmiyor.

Peki yıllardır hayatımıza işleyen bu ombre nedir? Ombre; dipten ucu doğru saçın farklı tonlarda renklendirilmesi anlamına geliyor. Bu renklendirme saç tonuna göre keskinleşerek ve çoğunlukla da açılarak uçlara doğru ilerleyecek şekilde tonlanıyor.

Ombreyi bu yıl sanıyorum ki 10 kadından 5’inde görmeye devam edeceğiz.

2021 Saç Renkleri Esmerler için Sombre

sonre sac modeli
moda saç renkleri sombre

Ombre ve sombre sürekli karıştırılan saç renklendirme yöntemleri arasında. Hatta çoğu kişi sombrenin varlığından habersiz diyebiliriz. Sombre nedir ve ombre ile arasındaki fark nedir?

Sombre; saçın dipten uca bir kaç ton açılacak şekilde ve oldukça yumuşak geçişler ile renklendirilmesidir. Bu renklendirme saçın en tepesinden başlar ki geçiş olabildiğince kamufle edilsin. Sombre renklendirme işlemi oldukça zor bir iştir. Bu yüzden doğru kuaförü tercih etmenizde fayda var.

Ombre ile somre arasındaki fark ise ombrenin daha keskin geçişler ile renklendirilmesidir. Eğer doğallıktan yana iseniz somre tam size göre.

Yılın moda saç renklerini bu şekilde özetleyebiliriz. Ancak moda saç renkleri mutlaka karakterinize ve ten renginize aynı zamanda saç şeklinize göre evrilecektir. Yalnızca moda olduğu için moda saç renklerini tercih etmek kesinlikle önerilen bir tavır olmamakla birlikte her kadının kendi modasını oluşturduğunu da unutmamak gerekir.

Moda saç renkleri bu yıl hemen hemen her tonu barındırmakla birlikte siyah gibi keskin renkleri görmüyoruz. Ancak siyah sevdalıları moda saç renklerinde küllü tonları tercih ediyorlar. Simsiyan saç renk tonu ise yılın moda saç renkleri arasında gösterilmiyor.

Bizi buradan da takip edebilirsiniz.

İÇERİĞE TEPKİ VER!
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu