2022-2023 Sonbahar Kış Gelinlik Modelleri

Sonbahar kış gelinlik modelleri yeni sezonda nasıl şekilleniyor? Hangi modeller öne çıkıyor siz de merak ediyor iseniz sizin için derlediğim gelinlik galerimize bir göz atmanızda fayda var.

Yaz sezonunun kapanması ile sonbahar ve kış gelinleri için yeni bir sezon başladı diyebiliriz. Sonbahar ve kış aylarında romantik bir düğün hayal eden gelinler için son derece romantik gelinlikler bulmak mümkün.

Sonbahar Kış Gelinlik Modelleri

2023 kis gelinlik
balık model sonbahar gelinlik

Balık model gelinlikler özellikle uzun boylu ve zayıf kadınlar için oldukça uygun bir model. Eğer balık model gelinlik kimlere yakışır merak ediyor iseniz burayı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

balon kol sonbahar kis gelinlik
balon kol sade gelinlik

Sonbahar döneminin öne çıkan modeli balon kol oluyor. Balon kol gelinlik modellerini bu kış ve sonbahar gelinliklerinde aynı zamanda abiyelerde balon kol modelini çokça göreceğiz.

kis icin gelinlik modelleri
kışlık kabarık gelinlik

Kabarık model gelinlikler hem kış hem de yaz aylarının çok tercih edilenlerinden. Bu tip gelinlikleri tercih ederken bel kısmının tam oturmasına dikkat etmek gerekir. Yukarıda kış için son derece uygun olan ve kürk detayı bulunan bir gelinlik modeli görüyorsunuz.

kis icin gelinlik
kışlık romantik gelinlik
kislik gelinlik modelleri
tüylü gelinlik

Kış gelinliklerinde en çok kullanılan materyal tüyler ve kürklerdir. Bu materyaller genellikle etek, kol ucu ve yaka kısmında kullanılıyor.

kislik gelinlik
sonbahar kış gelinlik modelleri

Uzun kollu ve derin v yakalı olan bu kabarık gelinlik az dantel detayları ile oldukça sade ve şık diyebiliriz.

romantik sonbahar gelinlik
romantik sonbahar gelinlik

Sonbahar denince ilk akla gelen şüphesiz romantik tarz gelinlikler oluyor. Burada da hem mevsime uygun hem de son derece romantik bir gelinlik modeli görüyorsunuz.

sade sonbahar gelinlik
sade sonbahar kış gelinlik

Modern kesimlerden hoşlananların tercihi kabarık gelinlikler yerine yukarıda gördüğünüz tarz gelinlikler oluyor. Bu gelinlikleri kullanmak için de düzgün bir fiziğe sahip olmak oldukça önemli diyebiliriz.

sonbahar gelinlik
a kesim sonbahar gelinlik

Eğer bir miktar retro bir hava istiyor iseniz yukarıdaki tarzda bir gelinlik tercih edebilirsiniz. Bu tip helen yaka gelinlikler bu sezon da oldukça moda.

sonbahar kis balik model gelinlik 1
balık model gelinlik

Balık model gelinlikler özellikle sonbaharın en çok tercih edilen gelinlik modeli oluyor. Uzun kollu ve vücuda tam olarak oturan bu tip gelinlikler uzun boylu ve zayıf kadınların tercihi.

tuylu kislik gelinlik
tüy detaylı kışlık gelinlik

Kış havasını yakalamak için ve o havayı yansıtması için tüylü bir gelinlik de tercih edebilirsiniz.

zarif kislik gelinlik
zarif şık gelinlik

Burada sizlere 2022-2023 sonbahar kış gelinlik modellerini tanıttım. Konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi benimle yorum bölümünden paylaşabilir ve bizi buradan da takip edebilirsiniz.

İÇERİĞE TEPKİ VER!
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu