2022-2023 Tesettür Mayo Modelleri

Tesettür mayo modelleri 2022-2023 yılında nasıl şekilleniyor ve öne çıkan renk ve modeller hangileri gibi soruların cevabını bulabileceğiniz bir yazı ile geldim.

Yılın öne çıkan modellerine baktığımızda özellikle mavi ve yeşil tonlarının öne çıktığını görüyoruz. Tesettür mayo modelleri aynı zamanda haşema ve burkini olarak da adlandırılıyor.

Genellikle üç veya dört parçadan oluşan tesettür mayo modelleri bone, tunik ve pantolon şeklinde tamamlanıyor. Bazı parçalarda bone kapüşon şeklinde tasarlanmış olarak bulunuyor. Bu tercih tamamen size kalmış bir tercih diyebiliriz.

Tesettür Mayo Modelleri

boneli tesettur mayo
boneli tesettür haşema

Yukarıda bonesi ayrı olarak tasarlanmış bir tesettür mayo modeli görüyorsunuz. Bu model boyun hareket alanı olarak çok daha rahat olmakla birlikte boynu da tamamen kapatamadığı için kimileri için tercih sebebi olabilirken kimileri için olamayabilir.

Burkini Modelleri

hasema mayo
burkini

Burkini bildiğiniz üzere haşemaya modern bir alternatif olarak üretilmiştir. Haşema daha bol kesim olarak tasarlanır iken burkini daha dar kesim olarak tasarlanan bir alternatiftir.

burkini modelleri
burkini modelleri

Burada da yine mavi renk bir burkini görüyoruz. Bu burkini bonesi kapüşon şeklinde tasarlandığı için boynun açılması mümkün değildir. Bu açıdan son derece rahat ve özgür hareket etmenizi sağlayacak bir tasarımdır.

burkini
boneli burkini modeli

Yukarıda ise boneli bir burkini modeli görüyorsunuz. Tesettür mayo modellerinde farklı bir alternatif olan burkini için de boneli modelleri bulmak mümkün. Bu tercih tamamiyle sizin tercihinize kalmış bir seçenektir.

hasema sik
tesettür mayo modelleri

Burada da tesettür mayo için burkini ile haşema arasında bir model görüyorsunuz. Üst bedenin tam oturması yerine daha hatları kamufle eden bir yapıda olduğu için kendinizi içerisinde rahat hissedeceğiniz bir model daha diyebiliriz. Aynı zamanda parmağı geçirmeli bir model olduğu için de kolların açılma durumu engellenmiş.

hasema
siyah haşema

Yukarıda da siyah renk bir haşema modeli görüyorsunuz. Bu haşema üst beden olarak bol kesim tasarlandığı için de tercih sebebi olabilir. Buradaki modelde de bone kısmı üst beden ile bitişik olarak tasarlanmış. Böylece boyun kısmı da tamamen kapatılmış.

kapali mayo modelleri
kapalı mayo modeli
kisa kollu tesettur mayo
kısa kollu tesettür mayo

Yine tesettür mayo modellerine alternatif olarak kapri tayt ve üzerine kısa kollu modeller de bulmak mümkün. Bu tip modelleri de tercihinize göre değerlendirebilirsiniz.

modern tesettur mayo
spor tesettür mayo
spor hasema
tunikle tesettür mayo
tesettur mayo burkini
modern tesettür mayo
yari kapali mayo
kapalı mayo

Burada sizlere tesettür mayo modelleri ile ilgili bilgi verdim. Konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi benimle yorum bölümünden paylaşabilir ve dilerseniz bizi buradan da takip edebilirsiniz.

İÇERİĞE TEPKİ VER!
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu