Yeşil Renk Elbisenin Üzerine Hangi Renk Şal Gider?

Yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider konusunu aydınlatacağımız bir yazı ile geldim. Yeşil renk tesettür giyimde en çok tercih edilen elbise renklerindendir. Her ten rengine uygun yeşil renk tonu bulunduğu için yeşil rengi herkes tercih edebilir.

Yeşil renk ile uyumlu renklere geçmeden önce yeşil rengin psikolojik anlamından ve kişiler üzerinde bıraktığı etkiden bahsetmek isterim.

Yeşil renk; dingin ve sakin olmayı kendine güveni temsil eder. Giyildiğinde giyen kişiye de karşıdaki kişilere de bu hisleri empoze eder. Bu yüzden yeşil her alanda tercih edilebilir.

Yeşil Renk Elbisenin Üzerine Hangi Renk Şal

Tesettür giyimde elbiseler ile en çok şal tercih edilmektedir. Yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal kullanılmalı sorusu da aslında buradan doğmuştur. Yeşil ile uyumlu renkler; krem, beyaz, siyah, bordo, kahverengi, gri, füme, pembe, mor ve yeşil tonları olarak sıralanabilir.

Dilerseniz şimdi yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal sorusunu görseller ile açıklayalım.

yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 16

Her renk ile uyum içinde olmayı başaran siyah elbette ki başı çekiyor. Yeşil renk elbisenin üzerine siyah şal ve siyah ayakkabı çanta ile kolay ve sıradan bir kombin oluşturmak mümkün. Çok düşünmek ya da uğraşmak istemiyorum diyor iseniz bu renk yani siyah sizin için en uygun renktir. Siyah şal hemen herkeste bulunan bir renk olduğu için yeşilin her tonu ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 17
https://www.traditionrolex.com/1

Yukarıda da belirttiğim gibi yeşil renk ve krem renk de yeşil elbisenin üzerine hangi renk şal sorusunu cevaplayan renklerdir. Burada yeşil elbise üzerine yeşil renk şal tercih edecek iseniz ya ton sür ton tercih etmeli ya da tam olarak elbise ile aynı tonda olan bir yeşil rengi tercih etmelisiniz. Küçük ton farkları ile kullanılan yeşil elbise ve yeşil şal şık bir görüntüden sizi uzaklaştıracaktır.

yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 18

Gri de tıpkı siyah gibi hemen her renk ile uyum sağlayan bir yapıya sahiptir. Özellikle açık gri tonlarını koyu tonlardaki yeşil elbiseniz ile kombinleyebilirsiniz. Yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal sorusuna günlük ya da özel gün için gri cevabını rahatlıkla verebiliriz.

yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 19

Yukarıda fıstık yeşili bir tesettür elbise görüyoruz. Fıstık yeşili özellikle de yaz aylarında çok tercih edilen renklerden bir tanesidir. Son derece canlı ve kişiye enerji veren bir ton olan fıstık yeşili ile daha sakin renk şalları tercih etmek yerinde olacaktır. Bu renk oldukça patlayan bir renk olduğu için patlayan diğer bir renk ile kombinlemeniz göz yorucu ve karmaşık bir görüntüye neden olur. Yukarıda da gördüğünüz gibi krem, beyaz, gri, uçuk pembe gibi pastel ve nude tonlarda tercih edilen şal şıklığı yakalamanız için yeterli olacaktır.

yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 20

Haki yeşil yaz kış çok tercih ettiğimiz renk tonlarından bir tanesidir. Haki yeşili kış aylarında siyah, kahverengi tonları ile kombinler iken yaz aylarında yukarıda gördüğünüz gibi kırmızı tonları, pembe tonları ve beyaz renkli şallar ile kombinleyerek şık ve uyum içinde bir görüntü yakalamak mümkündür.

yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 21

Burada da çağla yeşili tonlarında bir yeşil tesettür elbise görüyoruz. Yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal sorusu çağla yeşili için biraz farklı şekilleniyor diyebiliriz. Yukarıda kiremit rengi şal kullanıldığını görüyoruz. Bu yeşil tonunu daha çok yaz ve bahar aylarında tercih ettiğimiz için beyaz ve uçuk pembe gibi renk şallar da oldukça uyumlu olacaktır. Çağla yeşili özellikle sarışınlarda yani açık ten rengine sahip kişilerde kusursuz görünür.

yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 22

Yeşil ile pembe deyince başta size saçma gelmiş olabilir. Ancak yukarıda buna bir örnek görüyoruz. Bu örneği özellikle paylaşmayı istedim ki önyargılarınızı kırabileyim. Sıradan renk kombinlerinden uzaklaşmak aslında kişinin tarzını bulmasını ve sıradanlıktan kurtarmasını sağlayan bir numaralı adımdır.

yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 23
yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal gider? 24

Yukarıda da yine mint yeşili bir tesettür elbise görüyorsunuz. Yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal kullanılmalı sorusuna mint yeşili için cevap vermek gerekir ise mint yeşili de daha çok sıcak günlerin rengidir. Bu yüzden çok koyu renkler yerine açık kahveler, kremler ve uçuk renk tonları ile kombinlemek yerinde olacaktır.

Burada sizlere yeşil renk elbisenin üzerine hangi renk şal konusunda bilgi verdim. Konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi benimle yorum bölümünden paylaşabilir ve dilerseniz bizi instagramdan takip etmek için burayı tıklayabilir ve ana sayfaya dönmek için ise burayı ziyaret edebilirsiniz.

İÇERİĞE TEPKİ VER!
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version