Tesettür Kaban Modelleri 2024

Tesettür kaban modelleri 2024 yılında nasıl şekilleniyor ve hangi modeller ön plana çıkıyor bunlara göz atacağız.

Tesettür kaban modellerinde öncelikle kaşe kaban modellerinin ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Öte yandan uzun ve belden oturtmalı modellerin daha çok ön planda olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda genç tesettürlü hanımlar için oversize modelleri de bulmak mümkün.

Oversize modeller hala etkisini sürdürse de bildiğiniz gibi artık daha çok üst giyim gruplarında görüyoruz. Dış giyimde oversize modası hızla yok olmaya başladı. Eğer uzun süre kullanabileceğiniz bir model arıyor iseniz oversize modellerden uzak durmakta fayda var diyebiliriz.

Tesettür Kaban Modelleri Öne Çıkanlar

tesettür kaban modelleri 2024 16

Burada her sezon kullanabileceğiniz beyzik bir parça arayanlar için bir örnek görüyoruz. Siz de dönemsel değil her dönem kullanabileceğiniz parçalardan yana iseniz bu şekilde düz modeller doğru seçim olacaktır. Uzun belden oturtmalı ve gri renk olan bu kaşe kaban uzun ve zayıf kadınlarda kusursuz görünecek bir parçadır.

tesettür kaban modelleri 2024 17

Burada kapitone desen daha spor görünümlü bir mont görüyorsunuz. Yine topuklara kadar uzun olan bu model günlük kullanım için oldukça uygun bir model. Bu tip modelleri hem genç hem de orta yaşlı kadınlar rahatlıkla kullanabilir. Yılın öne çıkan ve modası geçmeyecek olan parçalarından.

tesettür kaban modelleri 2024 18

Yukarıda midi boy bir kaşe kaban görüyorsunuz. Kemer detaylı belden oturtmalı olan bu kaban yaka kısmında kürk detayı kullanılarak hareketlendirilmiş. Kürk detayları hemen her sezon kaban ve mont modellerinde kadınlar için tercih sebebi oluyor. Burada da abartılmadan yakada bir kürk detayı kullanılmış.

tesettür kaban modelleri 2024 19

Burada da yine midi boy kiloş etekli bir kaşe kaban görüyorsunuz. Yine belden oturtmalı ve yakada kürk detaylı bir model görüyoruz. Bu modeli uzun boylu ve orta boylu kadınlar tercih edebilirler ancak çok kısa boylu olanlar da bu tip kiloş modelleri tercih edeceklerinde mutlaka üst bedenin tam oturmasına ve belden oturmasına dikkat etmek gerekir. Tesettür kaban modellerine şık bir örnek.

tesettür kaban modelleri 2024 20

Kabanlarda farklı bir hareket yakalamak için her zaman üst kısımda detaylar kullanılmaz burada da astarda patlayan bir renk kullanılarak şık bir hava yakalanmış ve bu renk tonsürton olarak yaka kürkünde de devam ettirilmiş görünüyor. Tesettür kaban modelleri denince ilk akla gelen kürkler ve gri tonlar diyebiliriz.

Aşağıda ise tesettür kaban modellerinde sık kullanılan panço modeli andıran bir kaban görüyoruz. Bu kabanda belden keskin bir geçiş yerine daha yumuşak bir geçiş oluşturulmuş ve yine pançolarda çokça kullanılan fiyonk ve bağlama detayı tercih edilmiş ve tabi ki olmazsa olmaz kürk detayı yakada yerini almış.

tesettür kaban modelleri 2024 21
tesettür kaban modelleri 2024 22

Farklı renk arayanlar için tarçın rengi sezonun öne çıkan renklerinden oluyor. Kabanlarda genellikle siyah, kahverengi, gri, füme, taba, tarçın, bordo renkleri öne çıkarken haki de çok kullanılan renklerin başında geliyor. Tarçın rengi özellikle açık ten renginde oldukça şık bir görüntü yakalamaya yardımcı olur. Tesettür kaban modellerinde tarçın da öne çıkabilir.

tesettür kaban modelleri 2024 23

Kaşe kabanlardan sonra süet kabanlar da çok tercih edilen kaban türlerinden oluyor. Burada da uzun belden oturtmalı oldukça şık hem günlük şıklıkta hem de özel gecelerde tercih edilebilecek yapıda bir kaban görüyoruz. Bu tip kabanların da farklı renklerini edinmek mümkün. Yine modası geçmeyecek olan kapsül parçalardan bir tanesi diyebiliriz. Tesettür kaban modelleri için şık bir tercih.

tesettür kaban modelleri 2024 24

Yazın da kışın da açık renkten vazgeçemem diyenler için pudra tonları ve krem tonları kabanların vazgeçilmezleri oluyor. Geçtiğimiz sezon çok kullanılan beyaz renk ise kabanlarda artık çok fazla görmediğimiz renklerden biri oldu. Burada da pudra rengi kürk detaylı midi boy bir kaban görüyorsunuz. Bu tip kürk detayları genellikle çıkarılabilir olarak üretilmektedir. Bu sayede montunuzu kombininize göre kürklü ya da kürksüz olarak tercih etmeniz mümkün.

Toparlamak gerekir ise yılın öne çıkan modellerine baktığımızda kaşe ve kürk detaylı modeller öne çıkıyor diyebiliriz.

Burada sizlere tesettür kaban modelleri 2024 hakkında bilgi verdim. Konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi benimle yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Sosyal medyadan bizi takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz. Aynı zamanda ana sayfaya dönerek diğer moda ve kadın, hayat konuları için burayı tıklayabilirsiniz.

İÇERİĞE TEPKİ VER!
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version